Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trist att folk inte vågar släppa loss mer utan att dricka....


spriten styr festen

när ruset styr
om du kan dansa
eller ej
har bena gått för långt
från festen




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-07 10:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra där!
2015-11-09

    GG
Ja, det är tråkigt hur folk stänger in sig i flaskan...

Bra o sunt formulerat! Bokmärkning :)
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande