Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsringar

Mina ord är
som fåglar
i mitt bröst
de vill ut

du ser en kvinna
ordinär
samlad
på väg

min saknad
ger mig skäl
att längta

min längtan
ger mig skäl
att älska

du vill ge mig
årsringar
av tid

jag vet så väl
att tiden är
med oss
eller inte

trädens visdom
kan du höra den?
lägg örat till

nu flyger fåglarna högt
jag ser upp i skyn

akta era vingar
viskar jag
och vandrar vidare











Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-07 12:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text, den väcker tankar och känslor!
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder