Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem dagar i veckan

jobbar jag från sju till fyra för att ha råd med
att betala min dyra hyra på en trea
Närmare sjutusen kronor per månad kostar den
Så för att det inte ska vara allt för dyrt har jag inhyst
en god vän som får betala hälften av hyran och elen
för ett utav rummen
Tyckte att jag behövde den hjälpen
För sen ska vi inte tala om alla andra räkningar
som ständigt kommer nerdimpandes
i brevlådan ifrån posten
Räkningar till tusen
Så jag har insett att det kostar att ligga på topp
För billigt är det inte
Så utan jobb inget hopp...

Fem dagar i veckan!

Ken Cassel
7/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-07 18:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra när man kan hjälpas åt...
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel