Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bosse

Visst

Jag hade ett liv
Fast jag levde inte

Det jag gjorde var att
fördröja fel tid

För min hade ännu
inte börjat




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-07 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande