Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar det mörka

nu börjar det mörka i den här årstiden
att lägga sig i barkens fåror
i våra minnen av de guldgula löven
och från och med nu
sover rastlöst de delar av oss
som älskar solen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-08 10:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hösten!
2015-11-08

  Respons VIP
Vackert och stämningsfullt!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside