Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga psykologer






En kvinnlig psykolog säger i TV att tonårsförälskelsen
är den första vi upplever i livet
och kan skada lika mycket som den ger hopp.

Hon har tydligen inte sett ett litet barn
hänga runt halsen på sin mamma,
att överösa henne med kramar och pussar.

De hjärtskärande, förtvivlade skriken
när det inte får.

Det är passion det !

Den förälskelsen med framgång och besvikelse
lägger grunden till
ens förhoppningar att finna kärlek
som svarar på ens behov att ge.

Tänk att barndomen inte betyder nåt
ens för en utbildad psykolog !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-09 09:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Förälskelse (att vara kär) klassificeras ju enligt den psykiatriska terminologins diagnoser som "psykotisk" "vanföreställning"
brukar normalt gå över av sig själv,men ligger latent kvar i själen med risk för återfall i sjukdomstillstånd.
2015-11-12

  i af apa
märkligt det där,
endel inte bara gäst hos verkligheten
utan även i märkligheten...
2015-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Inkompetent var ordet!
2015-11-09

    frun
Utbildad psykolog???
2015-11-09

    ej medlem längre
Okompetenta individer finns i
allsköns sammanhang!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP