Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes ros



Hon plockar bort plagg för plagg
blöter ett finger
stryker lent upp och ner
lägger an ett hårdare tryck runt knoppen
vickar bara litet grann
snurrar runt
trycker vickar snurrar runt
går in
till g-punkten
det räfflade fältet
det avgör saken.

Det är en ros utsprungen
Av Jesse rot och stam.
Av fädren ren besjungen,
Den står i tiden fram,
En blomma skär och blid,
Mitt i den kalla vinter,
I midnatts mörka tid.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP