Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Stora Kraftens Flöde

känner stora kraftens flöde
elden mognar alltid av möten
hjälper fånga mitt öde

händer dock att jag blöder
då händer plockat det som gått sönder
och vänner chockat med döden

änglar hoppas vi finner vad vi söker
trots hjärtan krossats skall vi skina och försöka
finna stigen och glöda

det är påtiden vi prövar.....<3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 250 gånger
Publicerad 2015-11-09 12:12



Bookmark and Share


  prinscess VIP
bra text
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl