Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löser upp knutarna

löser upp knutarna
genom att acceptera
tidens känsla i
höstens
mörker

håller om mig själv
i empatisk värme
medkännande i
livets
dalar

tillåter mig att faktiskt
få vara människa med
allehanda känslor i
livets
gång

i kärleken brinner
alla tilltrasslade

knutar
upp




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-09 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ombesörja stunden
2015-11-11

  Maiah VIP
Känner ett omhändertagande om dig själv som är så viktig!! Mycket bra text
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP