Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"vi tar det som det kommer..."

om vi skiljs åt krossas mitt hjärta tusenfalt
tror inte det kommer läka, inte sen, inte alls
ska du hitta någon bättre får du leta länge
upp till dig men snart orkar jag inte längre
inte för att jag inte vill vara med dig längre
utan för att jag inte orkar ovissheten mycket längre
kommer må dåligt allting kommer bli ännu sämre
men kan inte vänta och hoppas längre
måste få veta om vi ska va vänner eller gå ett steg längre
kommer alltid sakna dig bredvid mig i sängen
sakna hur vi hade det när vi inte bara var vänner
blir svårt att gå vidare om det ens går
frågar jag mig nu och tänker på hur jag mår
är det svårt att förstå hur det skulle gå
men jag måste snart vända mig om och gå
du vet ju att jag inte vill men jag hoppas du förstår




Fri vers av J.Larsson
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-11-09 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson