Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt höstlöv

Likt höstlövens dans rör du dig framåt
Dansen går lätt och ibland flyger du
Du dalar också ned med löven
De blåser en bit bort och du med
Du försvinner med dem
Ditt röda hår syns inte bland höstlöven




Fri vers av Solskensskugga
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-11-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga