Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omnomnom

Hungrig

jag är hungrig

mat eller vad som helst
ge mig något

Jag gapar men får inget

suck

Det kanske är så

att det jag hungrar efter

inte går att äta




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-10 22:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan lever inte av bröd allena (Matteus 4:4)
2015-11-15

  Lars Hedlin
Precis just så..bra
2015-11-11

  Petter Wingren
Träffsäkert i enkel språkdräkt
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande