Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bara riktat till SD utan till alla blinda som leder blinda i detta land


Frank Fördomsfull

han hör ej frihetens melodi
stackarn är tondöv
vet ingenting om
magiska ords frön

äter allting
hyllar slaktarens blodpöl

ingen lojalitet
han fuckar sin brors girl

ringer aina med telen
en kacklande golbög

det är fan patetisk
hans så kallade brud är orörd

plastögon och full
han går under namnet
Frank Fördomsfull
och han styr det här landet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl