Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara kommer

"Plopp" där kom ett X
"Plopp" där kom ett Y
"Plopp" där kom ett S
"Plopp" där kom ett D
"Plopp" där kom ett Ö
"Plopp" där kom ett Q

Men snälla du min karusell hur "fan" ska jag få ihop ord av dessa bokstäver

SKÄRPNING




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson