Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är uppe hela natten

ända tills solen går upp
Vi är uppe hela natten för att titta upp mot stjärnorna
och drömma oss bort
för att sedan skriva ner bra poesi
Vi är uppe hela natten för att kunna känna oss lyckliga
och fria precis som en vacker melodi
spelas av en stor symfoni
Vi är uppe hela natten eftersom det är den lugnaste tiden
på dygnet då alla andra ligger och sover
Själva sitter vi halvnakna hemma hos mig i en varsin
stor sleepower och pratar om himmel och jord
När vi sen tittar upp mot stjärnorna är lyckan gjord
då vi alla får se en stjärna falla bortom
dimmornas bro
Och då vi inte är sena att önska oss någonting
Själv så önskade jag att en förtjusande magdansös skulle
komma och dansa förföriskt på mitt bord
Men då en av mina kvinnliga vänner istället tog sig mod
så himla öppen och god
Puss på henne
Vi är uppe hela natten tillsammmans med katten
Vi är uppe hela natten för att vi kan...

Ken Cassel
12/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-12 00:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kommer ihåg att man gärna gjorde det när man va ung...jisses vad skäll man kunde få då...:-))
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel