Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath höstrepris


Vandra

 

bortom stigarna
mörkret mellan tallarna
skägglaven vinkar

              *

i kvällens tystnad
målar minnenas pensel
en trädsiluett

             *

regnet i strömmar
varsamt lägger sig natten
märken i stammen

© Eva Langrath




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-12 20:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så enkelt och så utomordentligt vackert...
2015-11-13

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2015-11-13

  Anya VIP
Väldigt rofyllt i bunden form. Besjälningen av skägglaven tilltalar....likaså metaforen: minnenas pensel.
2015-11-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Turen i
naturen
en resa i
kulturen
komma ur
tamburen se
dubbelt gott
ja både dit
och på returen!
Se regnet som
glädjeskuren!
Tack för bravuren!



2015-11-13

  stig wikman
UNDERBART
EVA -

KRAM Å APPLÅD .
2015-11-13

  Carola Bouvin
Märkbar!
2015-11-12

  Sommarina VIP
Så vackert!!
2015-11-12

  Ljusletaren
Så vackert skriftat!
Är som du och gillar att fota av den vackra skägglaven/kram
2015-11-12

  Bengt H VIP
Haikun är ju till för att man ska lägga märke till saker, att nya vinklar ska vara så uppenbara att man nästan skäms och det är inte bara så att det kommer fram här, utan jag ser också att det är så enkelt och elegant, ja egentligen eget, ägt.
2015-11-12

    ej medlem längre
En underbar dikt...
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP