Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till barnet; George Carlo

Hur lycklig är George Carlo, som byggt sin själ,
som en himmelsbro på stadiga fästen,
redan vid sin födelse, förmår och vill samt vågar,
tro, på den allsmäktige fader, som i himmelen bor.
Åh tänk, även om jag kunnat!




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 228 gånger
Publicerad 2015-11-13 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du kan tro. Om du vill. Det är aldrig för sent.
Kunde jag komma till tro - och det gjorde jag vid 23 års ålder, 1984 - så är allt möjligt.
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson