Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny Lang


Vilken kille

Vilken charm

För spela och sjunga kan han minsann

Jag ljuger inte om jag säger att han med sin texter

och musik många gånger har

satt mitt hjärta i brand

Så lyssna på honom du med om du inte har gjort det

Ge honom en chans och du kommer aldrig att ångra dig

Johnny Lang, mina vänner…

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
14/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-14 02:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för tipset...
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel