Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkert läge


Allt är möjligt
i vansinnesdåd

för logiken saknas

landets säkerhet hotas
tryggheten är ostabil

ondskans intressen härskar




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-14 13:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det värsta är att för förövarna
är det hela helt logiskt...
2015-11-16

  Marianne Räf
Precis! Du fångar Läget
med några få ord, här !
Ja,"logiken saknas"!
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
Bra skrivet.
2015-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...men man slutar inte hoppas på en bättre framtid ändå...
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP