Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trevlig helg ;)


TUSCH, TÖRST, TÖRS & TUSHY

med min pennan av tusch skrivs det
om en förändring jag har törst till
många vill, men törs tji

yttrar sig bara när man på fest är törstig
men då mest för att få klämma tushy

både skrämmande och lustigt...




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 267 gånger
Publicerad 2015-11-14 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl