Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarskrud

jag hittar olycksplatser på min kropp
gulnat rött, lila, blått
blodsjöar under huden

dom kan gjuta oceaner utan stopp

på annan ort är det badsäsong
solsvedd hud
sommarskrud




Fri vers av marsvatten
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-15 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten