Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta speglar

när vattnen stelnar
lägger mörkaste glas
som svarta speglar på ytan
speglar den djupaste rymd
lägger himlen inom räckhåll




Fri vers av marsvatten
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-15 18:00



Bookmark and Share


  Sara Helen VIP
vackert (be)skrivet. :)
2019-10-17

  Elinor Sörensson VIP
Vackert
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten