Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbarn

skorstenar bakom berget
bolmar
rökpelare
fyller himlen
bly och rost
virvlar
sänker sig över staden
locket
en hand i luften
skulle kunna nudda

smutsen spiller över
driver in genom stängselöglorna
vinterbarnen i dikeskanten
silverarkens hot och löfte
det vackraste jag sett
kan inte vänta längre




Fri vers av marsvatten
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-13 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten