Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ide

huka
bida en tid
om åren går
så låt dom gå

när isen lossnar till slut
bryter fördämningar
släpper alla hämningar
väderbiten av alla väderbyten
står vi kvar

den djupaste värmen
är det sista som lämnar en




Fri vers av marsvatten
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-10-12 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sedan inträder likstelheten.
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten