Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternell

kunde jag
plocka en eternell ur denna stund
en utsprungen blomma
värd att spara
vore det ett brott?

att behålla
det förflutnas spökbildsprojektion
och återkommande hembesök
att upprätthålla den konstgjorda andningen
och bygga ett slott ovanpå bröstets hävningar

ögonblicket

kunde jag
så skulle jag
låta det passera




Fri vers av marsvatten
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-25 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten