Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig att återvända

du fick mig att återvända
till tröskeln
att treva med tårna längs kanten
till träsket
där tårarna häckar
i den inre av ögonvrårna
där jag dämt så gott jag kan
som en riktig atlant
men på ett sätt längtar jag
efter att släppa efter
skära mig på ett ord
och låta havsmassorna rinna ut




Fri vers av marsvatten
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-15 09:49



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt fint!
2015-11-27

    Marica Dahl
Snyggt komponerad, både djup och lättläst!
2015-11-18

    ej medlem längre
Tjusigt. Från dörren, genom tårarna, via ordet, tills havsmassorna rinner ut. Ja, i vad. Tala om att vidga vyer.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten