Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


MASSMEDIAS METMASKAR

ack, nedrans plastmaskar
fuck eran dagskassa!

plast segrar, vi andas skam
av att veta det vi aldrig kan
uppnå...

det regnar, alltid mörkgrå
himmel..

ack, vi förnedras av plastmaskar
när skall vi förenas i en folkmassa?

när skall vi sluta hugga på
MASSMEDIAS METMASKAR?!?!

det är aldrig försent att se sanna jaget
för att sedan sten kasta som David
mot Goliat elda ved och samsas
sluta hugga på MASSMEDIAS METMASKAR

fuck deras dagskassa!
ack, nedrans plastmaskar
av Babylons maktmacka
får vi bara smulor.....

så se vår sten kastas! <3




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-15 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl