Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar snurrar runt (dig)

Undrar varför du raderat mig
från dina sociala medier

Undrar om det var din flickvän
som ville det
eller om du bara kommit över mig nu

Kanske insåg du att det kommer hålla med henne,
och då behöver du inte mig
omkring längre

Du verkar glad med henne den här gången
och nu har du fått mig förstå
att det kommer inte finnas en lucka för mig att nå dig
för ni kommer inte ta "paus" igen

Det har gått månader nu
men jag tänker fortfarande
på oss

Allt är borta
och vår historia är bara skriven
i mina dagböcker




Fri vers av artaug
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-15 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug