Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När världen är som svårast faller man apatiskt ner och undrar Varför....vill skildra omtanken, kärlekens betydelse detta korta liv vi har på jorden.


Ljus o helhet

Över land o stad ikväll,      C       G
blåser en iskall vind.          H7     Em

Vinden smeker tankar av ris,
o sätter hjärnan på lut.

Vem vet vad Duet kan bli?      G         D
vem ser att duet blir Vi?         C         D

Vem vet vad Duet kan bli?
vem ser att duet blir Vi?

Jag tror på förtröstan o empati,
men bilder slipar min ram.

Månen lyser som den alltid gjort,
måtte ekot av ljus komma även här.

Tänk om alla kunde som stjärnor va,
lysa, brinna o falla som ljus.

Vill leva i kärlekens dal,
men stå på toppen o känna mig fri.

Vill leva i kärlekens dal,
men stå på toppen o känna mig fri.

Mellanspel vers

Som nyfödd med ofärgad blick,
fånga livet som korallrevet kan.

Må stegen jag tar bli grunden som bär,
som en satellit se livet överallt.

Tankarna rymmer livets galleri,
på kärlekens o omdömets grunder.

Tankarna rymmer livets galleri,
på kärlekens o omdömets grunder.

Över land o stad ikväll,

blåser en iskall vind.

Vinden smeker tankar av ris,
o sätter hjärnan på lut.

Vem vet vad Duet kan bli?
vem ser att duet blir Vi?

Vem vet vad Duet kan bli?
vem ser att duet blir Vi?

Fingerspel vers

 




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-15 14:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för dina tankar i denna fina sång...hoppet ger sig inte...
2015-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag hyser inga som helst illusioner om det fallna människosläktet.
Humanity is over rated.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell