Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man annat än gråta, bli apatisk, ja, arg, besviken på mänsklighetens eviga krig. Lockelser med med abstrakta himmelriken som skapar fruktlösa härar. Var finns godheten, ömheten o ärligheten


Vilsna själars vandring

Mina läppar stelnar,
mina ögon stirrar,

hjärnan letar logik,
i denna tragik,

Finns inget försvar,
bara förtvivlades svar.

Påhittade sanningar om tron,
bara lockar vilsna som skapar oron.

Ingen vill men ändå gör,
att människor dör,

Helt meningslöst,
svårt ge tröst......

 




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-15 18:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, så meningslöst...berörande text...
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell