Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sångbar text för den som vill bli lite gladare.


Novembertanke

Uti november man väntar på jul

kom hjärtans fröjd

Leksaker flockas och man ska få kul

med hårda blir nöjd

Usch tanken... Så ful!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-16 11:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki