Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor vi borde kunna lita på blir med tiden och för att vi ej ser vem de egentligen är trojaner vars verkan när den uppdagas ej så alldeles trevlig är ...


Du irriterar dig över ...

... att det ännu finns
människor i mitt liv
som du ej känner till
vilka du ej
kan vända ifrån mig
så som du gjort
och gör
med alla som du
lyckats få kännedom om ...

Men de dimensioner
av mitt liv 
jag undanhållit dig
är sådana där
du ej någonsin kan
få tillträde till ...

Ty utifrån erfarenhet
av din tidigare framfart
har jag länge avhållit mig
ifrån att utsätta de jag känner
i dessa dimensioner
från att risken att bli
kontaktade och manipulerade av dig ...

Så om du känner dig 
irriterad över
att jag ej låter
dig få veta allt om
mig och mitt liv
så är det helt okey för mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-16 17:48



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ord
starka
bra förmedlat
om din känsla

2015-11-16

  Amari
Ord och inga visor!
Få människor vågar man anförtro sig åt,
då historien många gånger visat på svek, vilket är sorgligt och söndrande.
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP