Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men du fattas mig ... Brandfacklekategorin syftar till att påminna mig själv i första hand om än det så ock syftar till något mer än så ...


Det enda jag verkligen behöver ...

... är att få
älska och bli älskad av dig
som är för mig ämnad ...

... men jag behöver
få känna dig nära tätt intill ...

Ty den kraft och energi
som den äkta kärleken
ger näring till i mitt liv
skänker helt andra 
och väsentligt bättre perspektiv
vad avser tillgången på
och möjligheterna till att skapa
såväl förutsättningar  som alternativ
för att fylla alla eventuella behov
och så mycket mer därtill ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-16 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En längtan som känns...
2015-11-20

  Hanna Mari Wallin
berörande fin skriftat.
2015-11-17

  Sofhia Wirström
fina
tänkvärda rader

2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP