Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malm

gräv en grop
gräv en gruva
gräv en grav

gör ett hål genom jorden
gräv där vi står




Fri vers av marsvatten
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-16 21:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Genialt och grymt bra!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten