Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först kom människan

Sedan kom gud och därefter satan
Djävulen
Båda påhittade av människan då det inte finns någon
enskild person som är gud eller någon enskild person
som är satan
Logiskt tänkande
Ying och yang
Inget ont utan att något gott händer
Inget gott utan att något ont händer
En enkel matematisk ekvation kan bevisa detta
Men så har var dag sina egna problem att lösa
Och det med eller utan religioner som handlar om att tro
på något utan att riktigt veta sanningen
Vilket i mina ögon sett går bort
Är icke troende
Men det där visste ni säkert redan…

Först kom människan!

Ken Cassel
16/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-16 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel