Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonandedräkt

vaknade tätt intill,
såg på dig där du låg still
så fridfull i min famn
höll om hårdare, tog din hand

ville stanna kvar,
drog täcket över dina axlar
kysste din varma kind
kunde inte fatta att den är min

stoppades i hallen,
fastnade i din famn igen
kunde stanna i din värme för evigt
ville leva för alltid i ett ögonblick

skrattade på spårvagnen,
de måste ha trott att jag var galen
kanske är jag galen - i dig
galet kär i hur du älskar mig




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-17 00:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gränslös kärlek till Dig, gudinnan.
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion