Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA NOVEMBERLJUSET

så ljuset kom fram igen solen ler sitt svaga
novemberljus

En känsla av hopp infann sig i mig så snälla
stanna kvar

Fotstegen var lite tunga med luften var klar
och så skön'''

Tittar på träden dom är snart nakna
dom förbereder sig för nästa vår

Det ger löfte om att allt inte är meningslöst
livet går vidare

Jag har funnit frid idag det var så bra ska inte
tänka på nästa dag

utan det är nuet jag ska leva har dagar som
är fulla av ångest '

då jag tror att allt är slut men nått hände
när jag lyssnade på den vackra rösten
som sjöng så vackert

så lossnade en boja som hållt mig fången'
det var som en befrielse som öppnade en
dörr står på glänt

Jag vill nu önska mig att få gå i ljuset
som får mig att lysa
igen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-17 15:59



Bookmark and Share


    sajo
Med dessa ord så har du kommit en bra bit på väg med det du bär med i din tunga ryggsäck. Den här texten gillar jag den är bara så bra och helt underbar läsrytm. Du får applåder och bokmärke från mig.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen