Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

 

Världen är galen
egoismen likaså
Vi talar om valen
i en osann berså

Ogräset ses där
på onaturlig väg
Ursäkterna svär
oändligt på frihetens stig

Skapande kaos
med sagans empatiska ljus
Lovande paus
från olycksgrus

Men ljusen slocknar
i skenet av vår verklighet
När sanningen krockar
med vår fantasiömhet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-18 07:08



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En vacker dikt. Här har du verkligen fått till det,
2015-11-18

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP