Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen

 

en blick som ingen annan

kunde finna det sanna ljuset i

en ton i ditt hjärta, en röst

som bara jag kunde höra

en stillsam promenad

på en ödslig väg, ett steg

som bara vi kände till, kunde ta

 

fick jag bara betyda detta för dig

skulle mitt liv vara din tunnel jag skulle utforska

om och om igen

om och om igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-18 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP