Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Universitet

Jag har gått igenom

Livets förnämliga

men krävande

och livslånga

universitet

med goda resultat

men hur ofta

är det inte så

att många gått igenom

samma förnämliga

utbildning

och trots detta

inte vet

vad de varit med om




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-18 21:44



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
det var insiktsfullt och bra skrivet
känns igen
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP