Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En guru

En guru

     är en person

som tror sig veta

     huru

man ska tänka och meditera

      handla och göra 

                                med mera

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-19 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP