Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min fantasi

i min fantasi sätter jag mig
på en varm och solig strand
havets vågor brusar tyst och
jag låter en tanke följa med
en våg ut i havet

i min fantasi sitter jag där
på den varma soliga stranden
medan havets vågor brusar
tyst och jag låter känslan
följa med i nästa
våg ut i havet

i min fantasi sitter jag ännu
kvar på stranden i den varma
solen medan vågorna i havet
brusar tyst och jag låter
stressen i kroppen följa
med vågen ut i havet

i min fantasi sitter jag där
i värmen låter solen färga hyn
gyllenbrun medan havets
vågor brusar lätt och tyst
och jag andas i takt
med skvalpen




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-19 19:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2015-11-23

  Maiah VIP
Havet är magiskt
2015-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Havet har en läkande kraft!
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP