Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag arbetar och jag väntar

att stå med örat mot kalla väggen
inget havsbrus, inget eko hörs i stenen
så jag arbetar
och jag väntar

sedan öppnas porten till kommunhuset
in kommer drogfri, alkoholfri, psykosfri
bostadsfri
och arbetsfri

jag lutar huvudet mot det kalla hårda
århundradets viskningar susar nu där inne:
"hjälp honom inte"
"han ljuger"




Fri vers av 99knivesinside
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 20:13



Bookmark and Share


  Respons VIP
Bra fångat!
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside