Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

Ja, jag väntar på dig
Men vart är du någonstans då
Du är försenad
Som alltid, tänkte jag säga
Och jag som glömde mobilen på jobbet
I butiken
Skit också
Men kom nu då
För låt mig inte få vänta här allt för länge
då jag på dig lär bli besviken
Ledsen i ögat över att ännu en gång behöva
känna mig sviken
Och du som lovade att komma i tid den här gången
Snackar bara skit
När jag väl får tag på dig ska du få höra på både
det ena och det andra när jag ger dig min kritik
Taxi…

Ken Cassel
20/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 15:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt att behöva bli besviken...bättre lycka nästa gång...
2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel