Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig!


När jag tänker på den känsla ...

... din existens
väcker inom mig
när jag är nära, nära
tätt intill dig ...

... kan jag känna
en doft av våren
även här och nu
när den annalkande vintern
med sin kyla
lägger en frostig hinna
över de ännu oläkta såren ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-21 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt ömsinta ord!
2016-01-29

  ResenärGenomLivet
Längtansfulla ord...
2015-11-22

  Hanna Mari Wallin
skrivet med ömhet, värme
en genuin känsla sprider sig genom denna text

Tycker om!
2015-11-21

    ej medlem längre
Mycket fint skaldat om kärleken!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP