Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19 november 2015

 

 

beväpnad polis

patrullerar gatorna

världen på besök




Bunden vers (Haiku) av petter rost
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-21 22:08



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
världen på besök

_____________________
jagärmeddddd!!!!!!!!!!
2016-01-17

  axveronika
en nu-haiku
med precis bara det som behövs för att situationen och känslan ska förmedlas
2015-12-16

    skamfilad
Jag vet inte vad det är, men något är det. Och det är bra.
2015-12-11

  tildam
så sant.
2015-11-24

  Annie b'larsson VIP
Nu tror jag att jag förstår jag din dikt. Datumet i rubriken gjorde mig brydd.
2015-11-22

  Annie b'larsson VIP
Ja, visst...
Men vad säger du, egentligen.
2015-11-22

  Kozo
just så..
2015-11-22

  Nimbus VIP
Det står att du önskar enbart konstruktiv kritik, men det tar emot för mig att skriva det. Det är nämligen som så att dina ord är såpass sägande att det är på snudd till perfektion! Om nu något kan vara perfekt vill säga.
2015-11-22

  i af apa
sannerligen...!
2015-11-22

  Tillbringaren VIP
Smidig och behaglig haiku. Förgyller sinnet.
2015-11-22

  Maiah VIP
Det känns tryggt med poliser men visst är det helt galet det som hänt
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost