Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion och politik


Hör självklart inte hemma
i poeter.se

Här ska vara oasen,
en stilla själens ro

En stiltje från världens vånda

Väcka aptit
på livets möjligheter

Inte bakbindas
av infantila psykopater

Vi som vill väl
måste ge oss hän
ge oss själva chansen
att ge ord åt fantasi
och känsla fullt ut

Vi är inte den stora massan
Vi är enskilda tänkande människor
vilka står upp för det unika

En längtan av högre dignitet
av ett begär
som för oss samman




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-21 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST