Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små ord av ömhet, kanske kan bli en sång


Sol och Måne

 

Om jag kunde

skulle jag ta ned

 

Månen till dig

 

 låta Solen lysa upp

var timme på din levnads väg

 

Om stjärnorna kunde få dig

att skratta

 

skulle jag plocka ned

varendaste en

 och lägga i din hand

 

 Locka vinden att leka tafatt

och blåsa bort dina sorger

 

 Förmå snön göra dig vimmelkantig

av lycka

 

med var dalande snöflinga

 

 Om jag bara kunde

skulle jag låta sandkornen

mellan dina tår

 

i barfotapromenad 

 

längst vattnet

 

sprida vällust och

 lycka med var steg

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-22 11:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Fin rytm och som alltid, levande text.
2015-11-23

  LindaBirgitta
Vackra ord som ger mig en känsla av kärlek men även vemod.
2015-11-23

  Lars Hedlin
mycket vackert :)
2015-11-23

  M.Eta
Fin kärleksförklaring!
2015-11-22

    ej medlem längre
Omtänksamma, och vackra rader..
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell