Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckan - en bergochdalbana…

Veckan som gått är
veckan som slutar,
och nedåt det lutar

Sakta start uppåt
på måndag att börja
veckoslut av sörja

Jobb med skola som
rullar i samma fart
klokt rätt och smart

Nya uppdrag komma,
dagar fyra och fem
men idag, bara hem

Snabba kast i veckan
inget som löstes idag
söndag, arg och svag

En loop i egna vagnen,
upp och ned den hänga,
nu ett psyke att stänga

© Björn Blomqvist 2015-11-22




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist