Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag klättrar tillbaka

fan fan fan jag faller
känner det jag kände
känner det jag känner
känner allt, inget
känner slutet

trodde jag var bättre
hur blev mina armar så röda?
vad gör jag ute i kylan?
när slutade jag äta?
varför är jag här igen?

minns en midnattsbro
och den var varm, trygg
jag stod på fel sida av staketet
och jag var skakig, skygg
varför klättrade jag tillbaka?

vart gick åren jag vann?
trodde att de var mitt pris
men allt jag minns är mörker
allt jag känner är kall is
is som bygger kristaller i mig

och jag orkar inte frysa mer
orkar inte tro att jag kan mer
orkar inte försöka skratta mer
orkar inte låtsas mer
orkar inte leva mer




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-23 05:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, gripande, samt välskriven
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion